Fjernvarme skaber arbejdspladser med partnerskabsaftaler

2021-04-16

TVIS’ bestyrelse har godkendt, at vi fremover kan indføre Partnerskabsaftaler med vores leverandører, som er et nyt initiativ, der bygger på frivillighed, åbenhed, respekt og tillid. Vi indgår en klassisk rammeaftale over to år med mulighed for forlængelse med et år, to gange.

Partnerskabsaftaler sætter fokus på social ansvarlighed, og formålet er at øge engagementet i lokalsamfundets udvikling. For eksempel ved at oprette praktikpladser eller aktivering af borgere, som er udenfor jobmarkedet.

TVIS har i forvejen ansat to på flex-ordning, hvilket har været en stor, faglig gevinst. Og vi understøtter Maskinmesterstuderende med eksamensprojekter og praktikophold. Partnerskabsaftaler gør, at vi kan bidrage endnu mere.

Partnerskabsaftale med Logstor<

Partnerskabsaftale med Logstor

TVIS har indgår den første Partnerskabsaftale med Logstor i forbindelse med en ny rammeaftale om muffe- og trådrenovering.

Partnerskabsaftalens konkrete indsatser kunne være dialog mellem Logstor og lokalområdets jobcenter, oprettelse af ordinære praktikpladser, løntilskudsjob, fritidsjob og andre sociale tiltag, der kan øge beskæftigelsen og styrke udviklingen af lokalområdet.

Partnerskabsaftale med Logstor

TVIS har indgår den første Partnerskabsaftale med Logstor i forbindelse med en ny rammeaftale om muffe- og trådrenovering.

Partnerskabsaftalens konkrete indsatser kunne være dialog mellem Logstor og lokalområdets jobcenter, oprettelse af ordinære praktikpladser, løntilskudsjob, fritidsjob og andre sociale tiltag, der kan øge beskæftigelsen og styrke udviklingen af lokalområdet.

Partnerskabsaftale med Logstor<

Partnerskabsaftale med CJ Anlæg

TVIS har indgået en rammeaftale på anlægsarbejde med entreprenørfirmaet CJ Anlæg A/S. Det er også den anden Partnerskabsaftale med leverandører, hvor fokus på social ansvarlighed er fremhævet.

Vi indgår dels en typisk rammeaftale på anlægsarbejde, som gælder to år med mulighed for forlængelse på et år, to gange. I dette udbud har vi prioriteret prisen med 60%, og  tilbudsgivers organisation og bemanding, kvalitets- og miljøledelsessystem og anvendte materialer og metoder med 40%.

Partnerskabsaftale med CJ Anlæg<

Kontakt

Tommy Hermann

Vedligeholdschef

Mail: th@tvis.net

Tlf. 76 21 44 22

Tommy Hermann

Vedligeholdschef

Mail: th@tvis.net

Tlf. 76 21 44 22