Fjernvarme skaber arbejdspladser med partnerskabsaftaler

2021-04-16

TVIS’ bestyrelse har godkendt, at vi fremover kan indføre Partnerskabsaftaler med vores leverandører, som er et nyt initiativ, der bygger på frivillighed, åbenhed, respekt og tillid. Vi indgår en klassisk rammeaftale over to år med mulighed for forlængelse med et år, to gange.

Partnerskabsaftaler sætter fokus på social ansvarlighed, og formålet er at øge engagementet i lokalsamfundets udvikling. For eksempel ved at oprette praktikpladser eller aktivering af borgere, som er udenfor jobmarkedet.

TVIS har i forvejen ansat to på flex-ordning, hvilket har været en stor, faglig gevinst. Og vi understøtter Maskinmesterstuderende med eksamensprojekter og praktikophold. Partnerskabsaftaler gør, at vi kan bidrage endnu mere.

Philip holder sammen på det hele<

Philip holder sammen på det hele

Philip er 20 år gammel, autist og egentlig førtidspensionist. Men i foråret 2021 indgik TVIS og Kingspan en partnerskabsaftale om at skabe flere lokale arbejdspladser, men også med fokus på social ansvarlighed.

“TVIS ville gerne gøre noget mere omkring social ansvarlighed, og det var også et rigtigt vigtigt område, som vi gerne ville fokusere noget mere på, så det var på grund af vores partnerskabsaftale, at vi begyndte at snakke om på kontoret, hvad vi kunne gøre for at hjælpe personer i vort fællesskab og bibringe noget værdi i dagligdagen. Så vi spurgte Martin, om det ikke var noget for hans søn at blive ansat hos os. Og det ville han gerne”, fortæller Troels Hansen, som er Service Manager for Kingspan.

Philip holder sammen på det hele

Philip er 20 år gammel, autist og egentlig førtidspensionist. Men i foråret 2021 indgik TVIS og Kingspan en partnerskabsaftale om at skabe flere lokale arbejdspladser, men også med fokus på social ansvarlighed.

“TVIS ville gerne gøre noget mere omkring social ansvarlighed, og det var også et rigtigt vigtigt område, som vi gerne ville fokusere noget mere på, så det var på grund af vores partnerskabsaftale, at vi begyndte at snakke om på kontoret, hvad vi kunne gøre for at hjælpe personer i vort fællesskab og bibringe noget værdi i dagligdagen. Så vi spurgte Martin, om det ikke var noget for hans søn at blive ansat hos os. Og det ville han gerne”, fortæller Troels Hansen, som er Service Manager for Kingspan.

Philip holder sammen på det hele<
Partnerskabsaftale med Logstor<

Partnerskabsaftale med Logstor

TVIS har indgår den første Partnerskabsaftale med Logstor i forbindelse med en ny rammeaftale om muffe- og trådrenovering.

Partnerskabsaftalens konkrete indsatser kunne være dialog mellem Logstor og lokalområdets jobcenter, oprettelse af ordinære praktikpladser, løntilskudsjob, fritidsjob og andre sociale tiltag, der kan øge beskæftigelsen og styrke udviklingen af lokalområdet.

Partnerskabsaftale med Logstor

TVIS har indgår den første Partnerskabsaftale med Logstor i forbindelse med en ny rammeaftale om muffe- og trådrenovering.

Partnerskabsaftalens konkrete indsatser kunne være dialog mellem Logstor og lokalområdets jobcenter, oprettelse af ordinære praktikpladser, løntilskudsjob, fritidsjob og andre sociale tiltag, der kan øge beskæftigelsen og styrke udviklingen af lokalområdet.

Partnerskabsaftale med Logstor<

Partnerskabsaftale med CJ Anlæg

TVIS har indgået en rammeaftale på anlægsarbejde med entreprenørfirmaet CJ Anlæg A/S. Det er også den anden Partnerskabsaftale med leverandører, hvor fokus på social ansvarlighed er fremhævet.

Vi indgår dels en typisk rammeaftale på anlægsarbejde, som gælder to år med mulighed for forlængelse på et år, to gange. I dette udbud har vi prioriteret prisen med 60%, og  tilbudsgivers organisation og bemanding, kvalitets- og miljøledelsessystem og anvendte materialer og metoder med 40%.

Partnerskabsaftale med CJ Anlæg<
Partnerskabsaftale med SPX Flow<

Partnerskabsaftale med SPX Flow

TVIS og SPX Flow har indgået tre-årig rammeaftale om service på renovering af vekslere. Til maj i år starter TVIS og SPX med at gennemføre inspektion på vekslere, som har haft drifttid i længere tid end fem år, og på den baggrund laves en plan over vedligehold.

TVIS har 70 vekslere i alt og renoverer typisk 10-15 vekslere om året. I 2022 er det dog 17 vekslere, som bliver skilt ad, renset, får udskiftet plader og pakninger, spændt igen og sat i drift.

Rammeaftalen er samtidigt en ny partnerskabsaftale, som TVIS indgår med alle nye aftaler, hvor parterne blandt andet forpligter sig til at skabe flere lokale arbejdspladser. I forvejen har TVIS aftaler med CJ Anlæg om gravearbejde og Kingspan om trådrenovering. På billedet ses Tommy Hermann, vedligeholdelseschef ved TVIS, og Knud Korsgaard, Sales Manager ved SPX Flow.

Partnerskabsaftale med SPX Flow

TVIS og SPX Flow har indgået tre-årig rammeaftale om service på renovering af vekslere. Til maj i år starter TVIS og SPX med at gennemføre inspektion på vekslere, som har haft drifttid i længere tid end fem år, og på den baggrund laves en plan over vedligehold.

TVIS har 70 vekslere i alt og renoverer typisk 10-15 vekslere om året. I 2022 er det dog 17 vekslere, som bliver skilt ad, renset, får udskiftet plader og pakninger, spændt igen og sat i drift.

Rammeaftalen er samtidigt en ny partnerskabsaftale, som TVIS indgår med alle nye aftaler, hvor parterne blandt andet forpligter sig til at skabe flere lokale arbejdspladser. I forvejen har TVIS aftaler med CJ Anlæg om gravearbejde og Kingspan om trådrenovering. På billedet ses Tommy Hermann, vedligeholdelseschef ved TVIS, og Knud Korsgaard, Sales Manager ved SPX Flow.

Partnerskabsaftale med SPX Flow<

Kontakt

Tommy Hermann

Vedligeholdschef

Mail: th@tvis.net

Tlf. 76 21 44 22

Tommy Hermann

Vedligeholdschef

Mail: th@tvis.net

Tlf. 76 21 44 22