Triangle Energy Alliance vokser til 24 samarbejdspartnere

2021-12-13

Triangle Energy Alliance, TEA, opruster partnerskabskredsen fra 21 til 24 virksomheder. De nye partnere er Vejle Erhvervshavn, Better Energy og BLACKBIRD AIR, der deler ambitionerne om at gøre Trekantområdet til et Nordeuropæisk kraftcenter for produktion af grøn og bæredygtig energi til husholdninger, transport og industri.

-Det er en kæmpemæssig opgave og kræver tæt samarbejde mellem virksomheder, kommuner og stat om demonstrationsprojekter, der kan bringe produktionen af ny, grøn energi op i skala. Men Trekantområdet har de ideelle forudsætninger til at lykkes med opgaven med en veludbygget infrastruktur, et tæt samarbejde mellem kommuner samt nu en gruppe på 24 partnere med solide kompetencer på helt centrale dele af den grønne energiproduktion. Vores opgave er at spille hinanden stærkere og komme hurtigt op i produktion. Lykkes vi med det, kan gevinsterne for virksomheder og samfund blive meget store, siger Christian Motzfeldt, bestyrelsesformand i TEA.

Læs i vedhæftede pressemeddelelse om

Vejle Erhvervshavn: Lokal CO2-fangst fra virksomheder og opbevaring

Better Energy: Vedvarende strøm i kæmpe skala og biodiversitet

BLACKBIRD AIR: Frontløberne for vedvarende energi til flytransport

Partnerne I TEA

ADP – Fredericia Havn, Airco Process Technology A/S, Better Energy, Billund Lufthavn, BLACKBIRD AIR, COWI, Crossbridge Energy Fredericia (tidl. Shell), Energnist, Everfuel, Green Hydrogen Systems, Process Engineering, Nature Energy, Trekantområdet Danmark, TVIS – Trekantområdets Varmetransmissionsselskab, Vattenfall, Vejle Erhvervshavn, Ørsted, Vejle Kommune, Kolding Kommune, Fredericia Kommune, Middelfart Kommune, Billund Kommune, Haderslev Kommune, Vejen Kommune

Læs mere om Triangle Energy Alliance på deres hjemmeside:

TEA

Partnerne I TEA<