Brian Sahl Eskesen er ny driftsmester

2021-05-28

TVIS har ansat Brian Sahl Eskesen som ny maskinmester til driften. Brian er 49 år og bosat i Brenderup på Fyn, hvor han bor med sin kone og to af deres tre store drenge.

”De sidste godt 7 år har jeg arbejdet som kontrolrumsoperatør på olieplatformen Siri i Nordsøen. Det var et arbejde med to uger ude og fire uger hjemme, og stille og roligt på det seneste kunne jeg mærke, at familien trak i mig, og at det var på tide at vende tilbage til land, siger Brian Sahl Eskesen.

Brian blev uddannet maskinmester i Fredericia i 1995 og fik sin første ansættelse ved Skærbækværket i kontrolrummet. Siden har han arbejdet med vandbehandling og ledelse af drift og vedligehold på Dalum Papirfabrik. Og udvikling af teknologi til fremstilling af bioethanol ved Inbicon og DONG Energy, inden turen kom til Nordsøen. Stillingen ved TVIS blev han tippet om af en af de nuværende medarbejdere.

<
<

-Nogle af de allermest erfarne medarbejdere, som har været med fra starten af TVIS, er gået på pension, og jeg blev tippet om, at der var en stilling på vej. Selvom jeg måske er oppe i årene, så var det en fordel, forstod jeg, da jobbet er en god balance mellem overblikket i Kontrolrummet og praktisk drift og vedligehold ude i fire byer. Lige nu får jeg en overordnet indføring i TVIS’ systemet, men der er flere af mine kolleger, som har deres særlige interesseområder, for eksempel pumperne, som har en nøglerolle i systemet. Jeg ser frem til, når driften begynder at blive hverdag, og så finder jeg også min helt egen niche, som jeg også kan nørde med, siger Brian.

Brians fritid går med at lege ”bonderøv” på sit lille fritidslandbrug i Brenderup, FDF, hans motorcykel, hjemmebrygning og meget andet.

-Nogle af de allermest erfarne medarbejdere, som har været med fra starten af TVIS, er gået på pension, og jeg blev tippet om, at der var en stilling på vej. Selvom jeg måske er oppe i årene, så var det en fordel, forstod jeg, da jobbet er en god balance mellem overblikket i Kontrolrummet og praktisk drift og vedligehold ude i fire byer. Lige nu får jeg en overordnet indføring i TVIS’ systemet, men der er flere af mine kolleger, som har deres særlige interesseområder, for eksempel pumperne, som har en nøglerolle i systemet. Jeg ser frem til, når driften begynder at blive hverdag, og så finder jeg også min helt egen niche, som jeg også kan nørde med, siger Brian.

Brians fritid går med at lege ”bonderøv” på sit lille fritidslandbrug i Brenderup, FDF, hans motorcykel, hjemmebrygning og meget andet.

<