Frist 1. marts: 25 millioner til energirenovering af lejligheder

Indsendt af lja@tvis.net den 12. februar 2015, kl. 9:53
Kategori: 

 

 

I 2014 og 2015 har regeringen afsat 25 millioner i en særlig pulje målrettet energirenoveringer i private lejemål.

Hvis ejer og et flertal af lejerne er interesserede i at forbedre ejendommens energimæssige niveau kan ejeren søge puljen, der dækker 20 procent af udgifterne til energirenoveringer dog maksimalt 2 mio. kr. pr ejendom, det skriver Ministeriet for by, bolig og landdistrikter på deres hjemmeside. Pengene kan søges til projekter, der har det formål at spare energi i private udlejningsejendomme med mindst 12 beboelseslejemål.

Puljen er oprettet for at bidrage til, at flere private lejemål bliver energimæssigt tidssvarende, så folk ikke skal bo i træk og kulde om vinteren. Samtidig forventes det, at energirenoveringerne gavner miljøet og sætter skub i beskæftigelsen. Formålet er også, at fremme aftaler mellem udlejer og lejere om at gennemføre energibesparelser, uden at lejernes samlede boligudgifter stiger. Lejerne får et bedre indeklima, udlejeren får mulighed for at få et afkast af energiinvesteringen, og energiforbruget mindskes.

Fristen for at reservere tilskudsmidler er den 1. marts 2015

Læs mere om tilskuddet og find ansøgningsskema på Ministeriet for by, bolig og landdistrikters hjemmeside ved at klikke på billedet eller ved at klikke her.