Nyheder

Her finder du alle de nyheder der har været publiceret på www.tvis.net. Du kan søge i nyhederne ved hjælp af filtreringen til højre herfor.

God læselyst!

Opdateret varmegrundlag og varmebehovsprognose

Af lja@tvis.net

TVIS har opdateret prognosen for det forventede fremtidige varmebehov i TVIS’ forsyningsområde. Prognosen er baseret på de tilknyttede fjernvarmeselskabers forventede muligheder for udvidelser og efterspørgsel på varme.

Læs mere

Tonni Sørensen er ny maskinmesterpraktikant

Af lja@tvis.net

Tonni Lerche Sørensen er TVIS' nye maskinmesterpraktikant, og hans praktikforløb indebærer, at han skal skrive bachelorprojekt om et relevant emne ved TVIS, som han skal udvælge og dykke ned i de kommende måneder.

Læs mere

Opdaterede forudsætninger for Projektforslag

Af lja@tvis.net

TVIS har opdateret Varmeplan TVIS' Bilag E, som beskriver de selskabs- og samfundsøkonomiske forudsætninger for fjernvarmeselskabernes udarbejdelse og kommunernes myndighedsbehandling af projektforslag i TVIS' forsyningsområde. Læs hele Varmeplan TVIS (link)

Læs mere

Budget og Takstblad for 2020 er udgivet

Af lja@tvis.net

Se Budget og Takstblad ved at klikke på billedet, hvor du også kan downloade og printe. ​Under Økonomi kan du også hente Budget og Takstblad som PDF

Læs mere

Se kort - Nuværende og potentielle varmeområder

Af lja@tvis.net

TVIS har opdateret kortet over fjernvarmeselskabernes forsyningsområder. Kortet viser blandt andet de nuværende fjernvarmeområder, men også de potentielle varmeområder, herunder godkendte projektforslag. Zoom ind på kortet og se, hvor der er grundlag for udviklingen af fjernvarme.   

Læs mere

Sider